Sorry, the requested view was not found.

The technical reason is: No template was found. View could not be resolved for action "webPushNotification" in class "Seam\SeamTemplate\Controller\TemplateController".

Termoizolare pentru terase

Terase circulabile, inversate, cu trafic auto

Terasele inversate, în care termoizolația este dispusă deasupra hidroizolației, constituie o soluție cu avantaje mai mari atât în ceea ce privește protecția hidroizolației, dar și a faptului că terasa poate suporta încărcări mai mari. Pentru conformarea detaliilor se recomandă utilizarea polistirenului extrudat Austrotherm XPS® TOP care are o rezistență foarte bună la încărcari și este insensibil la acțiunea apei. Pentru a realiza o continuitate mai bună a termoizolației se recomandă plăcile termoizolante cu falț.

Lipsa spațiilor de parcare în marile aglomerări urbane a condus, printre altele, la o utilizare cât mai judicioasă a spațiilor, respectiv a teraselor clădirilor, pentru a oferi locuri de parcare mașinilor aferente clădirii respective.

În cazul teraselor cu circulație auto, se recomandă utilizarea polistirenului extrudat, fiind necesare prevederea unor caneluri la partea inferioară a plăcilor de beton care să permită scurgerea apei infiltrată accidental.