Despre noi

Austrotherm România

Austrotherm Com SRL, expertul dumneavoastra in termoizolatii, face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding si detine in prezent 22 fabrici de polistiren in 12 tari in Europa Centrala si de Est. Avand la baza tehnologia si calitatea austriaca, Austrotherm Com SRL, detine in Romania trei fabrici de polistiren expandat si extrudat, in Bucuresti, in judetul Hunedora - localitatea Calan si in jud. Neamt - localitatea Horia, capacitatea anuala de productie a acestora fiind de 700.000 m³ de polistirent expandat si 150.000 m³ de polistiren extrudat.

In cei 25 ani de activitate pe piata din Romania ne-am concetrat atentia pe productia de materiale termoizolante astfel incat sa va asiguram confortul termic al locuintei dumneavoastra si reducerea cheltuielilor de intretinere. Garantia produselor noastre o reprezinta standardul de calitate impus de normele in vigoare ale comunitatii europene.

Pe langa termoizolatii, Austrotherm produce si profile pentru fatada, intr-o gama impresionanta, de la ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de basaj si multe altele. Acestea sunt rezistente la incovoiere, se prelucreza usor si pot fi utilizate atat in restaurarea cladirilor vechi, permitand mentinerea stilului arhitectural, cat si pentru constructiile noi, conferindu-le un aspect special.

Cercetarea si inovatia sunt principalele noastre atuuri pentru a garanta produselor noastre calitatea care ne-a consacrat. Dezvoltand produse noi si optimizand in permanenta procesele de fabricatie, oferim solutii tehnice inovatoare atat arhitectilor, constructorilor si distribuitorilor de materiale de constructii cat si celor care construiesc in regim privat. Oferim suport tehnic pentru calculele de fizica a constructiilor, cat si consiliere tehnica in functie de specificatiile fiecarui proiect. Impartasim deasemenea cu placere experienta si cunostintele noastre pe pagina de internet www.austrotherm.com si in numeroasele publicatii de specialitate.