EPS – cauta eticheta verde 2018

Buna ziua,

Prin prezentul mesaj va invitam sa participati alaturi de noi la campania nationala „EPS – cauta eticheta verde 2018” cu desfasurare in perioada 26 Martie – 30 Iunie 2018.

Campania se adreseaza in egala masura Partenerilor Austrotherm care vor achizitiona in conditii speciale produsul Austrotherm EPS, dar si clientului final care va primi mai multe categorii de premii in functie de pragul de punctaj atins. Pentru prezentarea tuturor informatiilor referitoare la campanie vom avea un catalog din 4 pagini, disponibil incepand cu saptamana viitoare. Acesta o sa fie structurat dupa cum urmeaza:

Coperta 1

 

Cu informatii despre campanie, produse participante si perioada campaniei.

  

Pagina 2

Aici vom putea gasi detalii despre pasii care trebuie urmati pentru a intra in posesia premiilor, produsele ce vor avea punctaj promo trecut pe eticheta impreuna punctajul aferent, precum si primele patru categorii de premii ce se pot castiga.

Produsele Austrotherm EPS care vor intra in campanie si punctajul aferent sunt:

  • Eps 70 – 2 puncte
  • Eps 80 – 5 puncte
  • Eps AF Plus ( grafitat ) – 10 puncte
  • Eps 100 – 10 puncte
  • Eps 120 – 15 puncte
  • Eps 150 – 15 puncte
  • Eps 200 – 20 puncte

Toate produsele participante la campanie vor avea eticheta cu informatiile tehnice de culoare verde pentru a se deosebi de acele produse care nu intra in campanie,ce vor avea eticheta de culoare alba.

 

Pagina 3

cu buzunarul destinat etichetelor Pagina 3 va contine informatii despre urmatoarele 3 praguri de castig, premiile aferente, precum si premiul cel mare al campaniei.

Visualul promotiei il regasiti conform paginii 1 catalog, putem face declinari pentru promovare pe toate canalele media: internet, out door, flayere, postere, etc. Pentru colaboratorii care promoveaza online, va rog sa ne contactati pentru a va transmite bannerele ce pot fi utilizate pe site-uri sau newsletter–uri. Succesul acestei campanii cu rezultate atat pentru noi cat si pentru Dvs. este in mare masura influentat de promovarea ei. Astfel, va rugam sa ne ajutati cu distribuirea cataloagelor aferente campaniei, materialelor promotionale,cu afisarea in locuri vizibile a bannerelor, etc. Regulamentul campaniei va fi disponibil pe site-ul nostru cel tarziu in 27 Martie 2018.

 

Logistica actiunii este urmatoarea:

Intra in campanie toate produsele EPS 70, 80, AF Plus,100, 120, 150 si 200 cu eticheta verde. Premiile se vor aloca in maxim 7 zile lucratoare de la confirmarea castigatorilor si se vor ridica de la partenerii Austrotherm. Data maxima la care se pot ridica premiile este 15 August 2018.

In cazul in care exista distribuitori care nu doresc sa intre in campanie, va rog sa ne anuntati pana in data de 26 Martie 2018.

DESCARCA REGULAMENT

 

Va multumim!
ECHIPA AUSTROTHERM