Austrotherm te rasplateste cu premii cool

Va invitam sa participati alaturi de noi la campania nationala „Austrotherm te rasplateste cu premii cool” cu data de inceput 16 August 2022

Buna ziua,

Prin prezentul mesaj va invitam sa participati alaturi de noi la campania nationala  „ Austrotherm te rasplateste cu premii cool” cu data de inceput 16 August 2022.

Campania se adreseaza in egala masura Partenerilor Austrotherm dar si clientului final care va primi premiul de mai jos pentru achizitia de polistiren Austrotherm EPS 80 si Grafitat, cu orice grosime comandat.

 

Mecanism pentru oferire premii:

Pentru fiecare comanda minima de 40 mc de polistiren Austrotherm EPS 80 si Grafitat se acorda:

  • O caserola Lunch 4 piese;

Sau

  • O caserola Sunny fotbal ;

sau

  • O caserola Go Lunch la fiecare.

 

Pe langa premii, orice comanda de minim 40mc de EPS 80 si Grafitat, livrata la aceeasi adresa / acelasi beneficiar,  va beneficia de un discount de 3 Lei + TVA / mc.

Perioada campanie: 16 August – 31 August.

Pentru colaboratorii care promoveaza online, va rog sa ne contactati pentru a va transmite bannere-le ce pot fi utilizate pe site-uri sau newsletter –uri.

Logistica actiunii este urmatoarea :

Intra in campanie comenzile lansate incepand cu data de Marti, 16 August 2022 si livrate incepand de Miercuri, 17 August 2022, cantitate minima de comanda 40 mc de polistiren EPS 80 si Grafitat in orice grosime.

Va multumim si spor la vanzari!

Echipa AUSTROTHERM

 

Descarca Regulament campanie